Velodromloppet 2007

Publicerad

Helgen före midsommar är det dags igen. På anrika Gelleråsen utanför Karlskoga. Lördag och söndag 16-17 juni. En härlig helg med ett motorhistoriskt utbud av veteranrally, historisk racing, finbilar och marknadstorg.

Lördagens Velodromrally, ett veteranrally arrangerat av Karlskoga Motorweteraner, startar från Gelleråsen. Efter en härlig slinga runt Karlskoga går de 150 deltagarna i mål på Gelleråsen på eftermiddagen.

Glöm inte att depån är öppen. Tag chansen att kolla närmare på alla racerbilar och motorcyklar, prata med förarna och teamen.

Hälsa på i Classic Motor-tältet. Köp senaste numret eller komplettera med något äldre, till exempel Classic Motor Album 1 & 2 om svensk motorsport. Kolla också in specialmarknaden med racingmemorabilia.

Träffa redaktionen och tipsa oss om vad du vill läsa i tidningen.

Tag också en sväng på finbilsparkeringen och titta på besökarnas bilar. På området finns också flera klubbar representerade.

På Gelleråsen byggs banan om inför årets säsong. Läs mer här.

Biljetter
Entré 150 kr per dag. Helgbiljett 240 kr. Gratis för barn under 15 år. Gratis entré för barn under 15 år i målsmans sällskap. Gratis entré och parkering för förare av finbil (passagerare betalar entré). Kassorna öppnar 08.30 lördag och söndag.

On
Off

0 kommentarer

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-09

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

  • Classic Motor 2019-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842