The Sir Stirling Moss Trophy

The Sir Stirling Moss Trophy

Publicerad

Brittiska Motor Racing Legends kör en ny racingserie under 2010 the Sir Stirling Moss Trophy.

Inspirerade av tävlingen i Algarve i oktober förra året kommer Motor Racing Legends i år att köra en hel serie racertävlingar under namnet the Sir Stirling Moss Trophy. Tävlingen är öppen för sport- och racerbilar tillverkade före 1961.

-Mottagande i Algarve var så överväldigande att vi bestämde oss för att göra det här till en egen serie, säger Duncan Wiltshire från Motor Racing Legends.

-Vi kommer att köra serien på banor runt om i Europa och vilket namn kan passa bättre än Stirlings? Och han lät oss använda namnet, men så kör han också regelbundet våra tävlingar med sin OSCA FS 372.

Den nya serien kommer att innefatta den tidigare BRDC-serien men även innefatta GT-bilar. Än så länge är tävlingar på Grand Prix de l’Age d’Or i Dijon, Silverstone, Oulton Park, Spa och Algarve klara.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Dieselpump på Deutz

1 kommentar

mekgoran: den har inte startats på 12 år men gjorde rent det mycket finmaskiga oljefiltret, ny turbo- diesel olja, ny olja i luftfiltret, kolla ventilspel, nytt diesel filter blir det framöver, har jag glömt...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

  • Classic Motor 2019-09

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842