Futurliner nr 8: På turné

Futurliner nr 8: På turné

Publicerad

Årets turné med Futurliner #8 har rivstartat med företagsevent, veteranbilsmarknader och lastbilsmässor. Och det nya skelettliknande utseendet har lockat publik som aldrig tidigare.

Turnén för Futurliner #8 startade på hemmaplan i Mora med två evenemang för att sedan fortsätta till Stockholm där den bland annat visade upp på Stockholm Truck Meet.

– Både Mora och Stockholm är strategiskt viktiga städer att besöka för oss och mottagandet har varit bra, säger Nicklas Jonsson som är berättar att det här är den sjunde turnén i ordningen.

– Intresset håller i sig och i år har utseendet förändrats radikalt på Futurlinern.

Genom att Futurlinern just nu bara är ett skelett har publiken kunnat se rakt mer än tidigare och bland annat har lösningen med den långa rattstången och dubbla framhjulen inte bara fångat publikens intresse, utan också fascinerats av den kluriga lösningen från 1930-talet.

On
Off

9 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Testa tankgivare

1 kommentar

Bengor: Hej ! Carl Johan: Det är ganska vanligt att det sitter en 5 V spänningsregulator eller liknande, kan vara av bimetall på äldre bilar som skickar ut pulser med ett medelvärde på typ 5 V. detta för...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206