Per Gillbrand i Berwaldhallen

Per Gillbrand i Berwaldhallen

Publicerad

Per Gillbrand kommer att fylla Berwaldhallen med motorljud i november.

Per Gillbrands Motorshow heter föreställningen och handlar om förbränningsmotorns utveckling från 1700-talet och framåt. Det blir även en del blickar in i framtiden.

Efter att ha arbetet med motorutveckling i 45 år, bland annat på Saab och Volvo, har Per Gillbrand pensionerat sig och ägnat sig åt att bygga motormodeller. Ett 20-tal av dessa kommer att presenteras och köras, bland andra världens första bilmotor, Rolls-Royce' tolvcylindriga Merlin, motorcykel- och flygmotorer samt några motorkoncept som ännu inte finns.

Per Gillbrands motorshow hålls på Berwaldhallen den 9 november 2014, klockan 14.00. Biljetter går att boka på Berwaldhallens hemsida.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Tvätta klädsel

1 kommentar

Per L: Jag har flera gånger med bra resultat sprayat (mycket flödigt med blomspruta, nästan dränkt in) bilklädslar med såpvatten. Efter 10-30 minuter har jag sugit upp så mycket såpvatten som går med en...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

  • Classic Motor 2019-04

  • Classic Motor 2019-03

  • Classic Motor 2019-02

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842