Eskilstuna Veterandag 2016: snart dags

Eskilstuna Veterandag 2016: snart dags

Publicerad

Idag, söndagen den 28 augusti, är det dags för Eskilstuna Veterandag med marknad, fina fordon och flyguppvisning.

Ett stort antal klubbar är anmälda till Eskilstuna Veterandag på Ekeby flygfält, och i år är det Svenska Volvo PV-Klubben som har utställningen i och kring hangaren. Likt tidigare år blir det en marknad i samband med veterandagen. Arrangörerna räknar med många besökare både under veterandagen och under marknaden som startar redan på lördagseftermiddagen.

Förutom alla säljare och över 2 000 fina fordon på utställningen blir det flyguppvisning där flera äldre flygplan deltar.

I Classic Motors tält kommer det att vara full fart. Kom till oss och kika på vår projektbil, en Saab 95 1965 och en äkta Londontaxi (som ni kunnat följa i vår artikelserie om import) . Det blir även bokförsäljning av exempelvis Stora Tvåtaktsboken del 2 och Moppefrälst och såklart vår nya tuffa t-shirt "Mopedrevyn". Speaker i år är förre Classic Motormedarbetaren Rickard Wolrath.

Eskilstuna Veterandag 2016

Var?

Ekeby flygfält strax utanför Eskilstuna – klicka för karta och vägbeskrivning.

När?

Söndagen den 28 augusti från klockan 07.00.

Marknaden drar igång den 27 augusti klockan 14.00 Entré 50 kronor, fri parkering. Observera att det inte är några andra aktiviteter under lördagen.

Vad kostar det?

100 kronor för alla över 12 år. Gratis parkering. Entré för förare och passagerare i bilar tillverkade före 1986: 20 kronor.

Eskilstuna Veterandag arrangeras årligen i slutet av augusti av Eskilstuna Flygklubb och Automobilhistoriska Klubben Eskilstuna, med Classic Motor Magasin som sponsor. Arrangemanget vänder sig till alla med intresse för klassiska fordon, flygplan och veteranteknik.

Mer information om träffen för besökare, säljare och om boende finns på www.eskilstunaveterandag.se.

Det finns även möjlighet till veterancamping (30 år eller äldre gäller även här) inne på området.

Halva mopedrevygänget, det vill säga Jim Lundberg, kommer att vara på plats. Passa på att köpa vår nya tuffa t-shirt "Mopedrevyn".

Halva mopedrevygänget, det vill säga Jim Lundberg, kommer att vara på plats. Passa på att köpa vår nya tuffa t-shirt "Mopedrevyn".

On
Off

7 kommentarer

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-07

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842