Tjolöholm Classic Motor 2017: snart dags

Tjolöholm Classic Motor 2017: snart dags

Publicerad

Entusiastsäsongen 2017 drar igång med Tjolöholm Classic Motor den 21 maj. Nu är det hög tid att anmäla sig - senast den 28 april.

Räkna med över tusen utställare och ett 70-tal klubbar på Tjolöholm Classic Motor den 21 maj. Förberedelserna är i full gång och nytt för i år blir bland annat att den stora ladan på området kommer att användas. I den kommer exempelvis en racingdepå att byggas upp, med tävlingsbilar som Lotus 12, Ferrari, Jaguar Silk Cut Le Mans, Footwork F1 och BMW CSL.

-Flyguppvisning och trialuppvisning, i år är det knattetrial som visas upp, är tradition på Tjolöholm, liksom marknaden och så klart alla utställda fordon, säger evenemangsgeneralen Christer Olsson, som är tillbaka vid rodret efter några års uppehåll.

-Dessutom vill vi knyta an lite till utställningens rötter, att det är en klubbutställning där fordonsklubbar kan visa upp sig och göra reklam för sig.

Classic Motor kommer som vanligt att vara på plats med en egen monter och där hittar ni bland andra Björn Meyer, Robert Gustavsson och Jim "Mekarhörnan" Lundberg.

Har du inte anmält ditt fordon ännu är det hög tid att göra det nu. Anmälan är öppen till och med den 28 april.

-Sen är det finito, säger Christer Olsson.

Evenemanget hålls vid Tjolöholms slott i norra Halland den 21 maj.

För vägbeskrivning och anmälan - klicka på länken: Tjolöholm Classic Motor

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Monark med CZ-motor där det dryper olja ur avgassystemet

2 kommentarer

Andercz: Har du nyss fått fart på cykeln? Har den stått stilla länge? Har den stått med en läckande förgasare, kan det ha runnit oljeblandad bensin in i vevhuset. När den mer lättflyktiga bensinen avdunstar...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2018-06

  • Classic Motor - Turist på väg

  • Classic Motor 2018-05

  • Classic Motor 2018-04

  • Classic Motor 2018-03

  • Classic Motor 2018-02

  • Classic Motor 2018-01