Stockholm Car Meet på lördag

Stockholm Car Meet på lördag

Publicerad

Nu på lördag, den 3 augusti, är det Stockholm Car Meet på Solvalla och Classic Motor är på plats.

Hundratals bilar kommer att ställas ut på Solvalla och bland de anmälda bilklubbarna kan nämnas Classic Mustang Club Sweden, Club Corvette, Club of American Ford, Mercedes-Benz klubben, BMW Club Schweden och Porsche Club Sverige. Det kommer att finnas en klubb- och märkesparkering och aktiviteter för barnen.

Vid Classic Motors tält kommer några utvalda bilar att vara på plats, exempelvis Goggomobil, Volvo PV 544 Sport och Fiat 600 Multipla, liksom Brandhistoriska Sällskapet kommer med äldre brandbilar och polisbilar. Jim Lundberg är på plats och signerar sin nya bok.
Utöver allt detta blir det även en marknad med bildelar och biltillbehör. Under dagen blir det också en bilbedömning där tio osedvanligt fina bilar utses.

Mer information och ett utförligt program finns på länken nedan

Länk: Stockholm Car Meet

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Strejkande lyse på Monark M300

5 kommentarer

FrankdV: Hej Jim! Detta är en äldre tråd men den behandlar det problem jag har. Gör iordning en Monark M300 och nu har turen kommit till elsystemet. Detta har dock klippts sönder vid något tillfälle så allt...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842