BILDEXTRA - Mopedernas Woodstock i Borlänge 2019

BILDEXTRA - Mopedernas Woodstock i Borlänge 2019

Publicerad

Så har årets Mellstaträff - Mopedernas Woodstock passerat. Massor av mopeder, glada människor, live musik, marknad och thaimatsbuffe nästintill dygnets alla vakna timmar. Kan det bli bättre? Jag säger nej. TSV Blårök levererar som vanligt årets mopedhöjdpunkt.

Cirka 750 hade på lördagen köpt åkband, det vill säga checkat in på träffen och kortegen inbringade ca 550 mopedister. Det hade nog varit fler om inte regnet kom 30 minuter innan start. Men det sägs att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder.

Fler bilder kommer i Classic Motors tidning. Håll utkik.

Tack för denna gång, nu är det mindre än ett år tills nästa års träff börjar och då firas det 20-års jubileum. Vi ses!

Det ska bli regn sa de. Bäst att ta på sig regnstället... Ursäkta, regnsäcken

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Demontera kopplingen på Victoria MS 50

4 kommentarer

Jim Lundberg: Hej igen! Det var ett envist kopplingsnav på din motor, men ge inte upp. Låt avdragaren sitta i spänn och värm och knacka lite då och då. Ibland hoppar de loss på natten då man ligger och sover. Du...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842