Tjolöholm Classic Motor 2020

Tjolöholm Classic Motor 2020

Publicerad

Finbilsparkeringen är tillbaka, ökat intresse från klubbar och fler fartfyllda bilar i röda ladan. Dessutom är vackert väder beställt till Tjolöholm Classic Motor den 17 maj.

Tjolöholm Classic Motor brukar inte bara öppna säsongen för entusiastfordon, det är också klubbträffen framför alla andra.

-Vi ser redan nu att intresset från klubbarna är större än tidigare år. Många klubbar vill bjuda publiken på något kul och det är saker som vi uppmuntrar, säger träffgeneralen Christer Olsson.

Andra nyheter för 2020 är att finbilsparkeringen är tillbaka igen.

-Besökare har efterfrågat det och nu viker vi ett område för extra fina bilar som inte är med i utställningen.

Fler tvåhjulingar både i form av mopeder och motorcyklar kommer att finna på plats och det blir även medverkan av flera museer, exempelvis Monarkmuseet.

-Flygshowen hoppas vi kommer att utökas i år, liksom att vi arbetar för att marknaden ska få fler kvalitetsknallar som säljer fordonsdelar.

Fler matställen och mer musik ingår också i planerna och det har även blivit klart att Volkswagen blir årets samarbetspartner. Dessutom fortsätter succén med tävlingsbilar i röda ladan.

-Det blir så många vassa bilar att ladan blir knökfull. För att alla ska kunna njuta av ljudet också kommer de att köra några vändor i solskenet – vi har givetvis beställt stålande sol hela dagen.

 

Anmälan till Tjolöholm Classic Motor är öppen till den 24 april.

Länk: Tjolöholm Classic Motor

 

Svenska Citroënklubben var en av över 50 klubbar som ställde ut på Tjolöholm Classic Motor 2019. I år blir det enligt prognosen ännu fler klubbar.

Tummen upp för Amazon - i år kommer finbilsparkeringen tillbaka.

Tävlingsbilar och andra vassa åk kommer att fylla röda landan igen och i år ska den bli "knökfull".

Träffgeneralen Christer Olsson har beställt solsken även i år.

Fler tvåhjulingar, både mopeder och motorcyklar, kommer att vara på plats.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Hur mycket kan man borra cylindern till en Aktiv snöskoter?

3 kommentarer

Jim Lundberg: Tack för svar!

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-02

  • Classic Motor 2021-01

  • Classic Motor 2020-12

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206