Tjolöholm 2020: Nytt datum

Tjolöholm 2020: Nytt datum

Publicerad

Tjolöholm Classic Motor flyttas fram till den 14 juni.

Tjolöholm Classic Motor brukar öppna säsongen för entusiastfordon genom att hållas i mitten av maj, men i år flyttas träffen fram till den 14 juni. Alla klubbar och anmälda utställare kommer att kontaktas av arrangören under denna vecka.

Förutom det ändrade datumet kommer träffen att vara precis som tidigare planerat och nyheter för 2020 är bland annat att finbilsparkeringen är tillbaka igen.

-Besökare har efterfrågat det och nu viker vi ett område för extra fina bilar som inte är med i utställningen, säger träffgeneralen Christer Olsson.

Fler tvåhjulingar både i form av mopeder och motorcyklar kommer att finna på plats och det blir även medverkan av flera museer, exempelvis Monarkmuseet.

-Flygshowen hoppas vi kommer att utökas i år, liksom att vi arbetar för att marknaden ska få fler kvalitetsknallar som säljer fordonsdelar.

Fler matställen och mer musik ingår också i planerna och det har även blivit klart att Volkswagen blir årets samarbetspartner. Dessutom fortsätter succén med tävlingsbilar i röda ladan.

-Det blir så många vassa bilar att ladan blir knökfull. För att alla ska kunna njuta av ljudet också kommer de att köra några vändor i solskenet – vi har givetvis beställt stålande sol hela dagen.

Länk: Tjolöholm Classic Motor

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Fredagsfilmen: Motorcykel med sidobåt

4 kommentarer

straighteight: Hade nog varit viktigare med flytväst istället för stövlar....

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-02

  • Classic Motor 2021-01

  • Classic Motor 2020-12

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206