Bonds bil nytillverkas

Bonds bil nytillverkas

Publicerad

I år ska de första exemplaren av Aston Martin DB5 Goldfinger Continuation levereras.

Det kommer endast att tillverkas 25 exemplar i serien av bilar som är mer eller mindre kopior av den bil som Sean Connery körde 1964 som James Bond i filmen Goldfinger. Bilarna byggs i samarbete mellan Aston Martin och EON productions som producerar Bondfilmerna och är bland annat utrustade med prylar för rökridåer, icke fungerande oljeutsläpp, snurrande nummerplåtar fram och bak med tre olika alternativ, falska maskingevär, skottsäker sköld vid bakrutan, rammar på stötfångaren, falska däcksnittare, falsk radarskärm i mittpanelen, telefon i dörrfacket, knapp dold i växelspaken och vapenfack under sätet. Taklucka över passagerarstolen är dock tillval.

Taklucka är tillval men katapultstol finns inte. 25 exemplar ska byggas och de första blir klara i höst.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Filad cylinder på Sachs 150 cc

14 kommentarer

Bengor: Hej igen ! Jim: Mailar över bild på ställbart munstycke jämfört med ett fast dito # 68 till SM 150 förgasare, har provmonterat passar utmärkt. Det finns flera hål runt om munstycket som ej syns i...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

  • Classic Motor 2020-07

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842