Anmäl dig till vårt nya rally

Anmäl dig till vårt nya rally

Publicerad

Häng med på Sveriges nyaste och mest annorlunda veteranrally. Lördag den 11 september kör vi.

Vi startar i Ronneby och kör till Emmaboda för ett litet lunchuppehåll.

Resan går sedan vidare via Lessebo och Växjö till folkparken Tyrolen i Blädinge som fortfarande ser ut som den gjorde på 1960-talet.

I Tyrolen fikar vi och har frivilliga aktiviteter som klassisk femkamp i folkparksstil, testa slänggungan, kika på radiobilarna eller varför inte gå på världens minsta folkparkmuseum?

När det sedan börjar kurra i magen blir det mat från Opelgrillen – en ombyggd Opel Rekord. Vi hinner också med prisutdelning för dagens frågesport samt folkets röst i vår Concours de Charme.

 

Anmälan

Antalet platser är begränsat till 50 bilar. Anmäl dig senast 31 augusti genom att skicka ett mail till classic@classicmotor.se. Skriv Tyrolen på ämnesraden.

Pris: 450 kronor per person inklusive frukostbuffé på Davids Kulle eller på Ronneby brunn, lunch på Hotell Amigo samt fika och grillbricka på Tyrolen.

Övernattning på Ronneby brunn eller Davids Kulle ordnar du själv genom att ta kontakt med respektive etablissemang. Ange Classic Motor när du bokar.

Först till kvarn…

Lunch intas på Hotell Amigo med Bodega El Toro, ett märkligt stycke Gran Canaria med tyskt anslag mitt i Småland. Kanske är det sista chansen att se stället i sitt ursprungliga skick då en renovering är på gång.

Preliminärt tidsschema

10:00

Start från Ronneby Brunn, Ronneby

11:30

Lunch på Hotell Amigo i Emmaboda.

13:00

Start från Emmaboda

15:00-16:00

Målgång i Tyrolen i Blädinge

17:30

Prisutdelning

Vilse i Småland? Nej men vi hoppas på ett annorlunda rally där vi passerar orter som Nävragöl, Sillhövda, Fiddekulla och Vissefjärda - bara för att nämna några.

Dansrotundan finns kvar och är upplyst med kulörta lampor

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Victoria MS 50 som glappar när den är varm

1 kommentar

mekgoran: ett magnetlager har 11 kulor och ett kullager 6203 har 8 kulor så magnetlager borde hålla längre, har någon testat, nåväl, har du så stort glapp borde det vara något fel, svänghjulet ska absolut...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

  • Classic Motor 2021-05

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206