Smygstart på loppisar 2018

En låda gott och blandat. Allt var väl inte anvädbart men för det priset är det ändå ett fynd.

Smygstart på loppisar 2018

Publicerad

Nu finns det en del loppisar som kör året runt, men det är ju ändå så att loppisar är ett av många vårtecken - särskilt i år då vintern envist klamrat sig fast. Idag blev det en liten runda till två närliggande loppisar och faktiskt blev det en del fynd.

Det stod tjugo kronor på skaftet på en av tre skruvtvingar som låg i lådan. Jag skulle precis lägga fram 60 kronor då säljaren berättade att tjugan var priset för hela lådan.
Taget!

Roligt fynd! Tre rejäla tvingar. Om det är något man inte kan ha för mycket av så är det tvingar. En extra hand när det behövs.

Det var inte bara tvingar i tjugokronorslådan. En gängad krok, en borrsväng, en M8-skruv, ett litet beslag för rör (?), en bit axelstål samt några pinnar till ett hyllsystem. De senare kommer nog inte till användning.

Tråkigt fynd vid återvinningsstationen nära första loppisen. Varför gör en del så här...?

En knippa fjädrar för en tia på loppis nummer två. Lite för klena till en koppling, men fjädrar är alltid bra att ha i förråden.

En snygg reklamaffisch för Luxor Radio prydde väggen på ena loppisen. Okänt om den var till salu. Tyckte dock att radion såg bekant ut.

Jovisst - jag har ju en sådan radio. Ett loppisfynd det också, fast för ett par år sedan.

On
Off

6 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Hur mycket kan man borra cylindern till en Aktiv snöskoter?

3 kommentarer

Jim Lundberg: Tack för svar!

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-02

  • Classic Motor 2021-01

  • Classic Motor 2020-12

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206