Var får man denna tillverkad?

Basen för läsarresan var Birmingham, och sedan skulle vi till Coventry på vägen hem. Då började jag inse att det var när till Ian och Laura som renoverar och jagar reservdelar till trehjuliga Lambrettor. Och de hittade en precis likadan som min något senare.
De har hälpt mig förut med tips och delar, men hur fästet mellan rottingsoffa och kaross såg ut fick jag inget svar på. Frågan gick inte fram…
Så, Ian och Laura hade vänligheten att plocka upp mig vid Transportmuseet i Coventry och så for till deras ”gömma” med trehjuliga Lambrettor.
Nu förstod Ian frågan men det var Laura som hittade påsen med fästena.

Men! Jag kände genast igen dem! Det borde finnas åtminstone en sådan i det jag släpat hem från förre ägaren, ja, delarna kom ju i lådorna och det var nog också grejor som inte hörde till Lambrettan…

Nå hemma i Sverige hittade jag det fäste som är på bilderna. Men bara ett alltså och denna sitter på höger sida i färdriktningem. Behöver alltså en spegelvänd. Materialet är mässing.

Tips på var man kan få den tillverkad?

Var får man denna tillverkad?
De två hålen bredvid varandra fästs i karossen, ett öra på rottingsoffan förs in i slitsen. Denna sitter på höger sida, den på vänster saknas.
Var får man denna tillverkad?
Var får man denna tillverkad?
Trehjuliga Lambrettor finns i massor hos paret Ian och Laura.
Rulla till toppen