Willys Six-31

Publicerad

Fråga

Hejsan!

Jag har lite frågor gällande om vart man ska vända sig gällande värdering och försäljning av en Willys Six-31.?

Det är så här att min fasters man har precis gått bort och hans liv efter det att min faster gick bort för 3 år sen, var hans älskade Willys. Nu står vi som har ärvt denna frågande om vart man ska vända sig för att få en opartisk värdering av bilen samt även hitta en eventuell köpare som tar hand om den lika väl som vår Arne gjorde.

Har alltså ingen aning om vart vi ska vända oss, och börjar därför med att kontakta er... Är det så att ni kanske kan hjälpa oss vidare om vart vi ska vända oss?

Svar

En annons med bild i Classic Motor är ett sätt att nå personer som är intresserade av denna typ av bil. Ett annat sätt är att ta kontakt med Mässings- och Nickelregistret, som omfattar ägare av bilar tillverkade före 1932. Kontakta brass@ahk,se så kan bilen komma med i dess månatliga utskicket.

Det är svårt att värdera en bil utan att man har sett den. En fyradörrars Willys Six från 1931 är till salu i Stockholm. Den är i ett mycket gott skick och säljarens utgångspris ca 100 000 kronor.

On
Off

0 kommentarer

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842