Färga suffletten

Publicerad

Fråga

Hej.

Jag läste Jan anderssons fina artikel om att färga om suffletten. Fungerar denna metod även på en canvas.

Jag har en svart canvas som börjar bli grå, tror du att det går att färga den?

Svar

Renoveringssatsen jag använde kommer från Renovo (www.renovointernational.com) och är avsedd för renovering av "tyg-suffletter". Bör alltså fungera utmärkt på en sufflett i canvas.

Däremot funkar den inte på enklare suffletter av vinyl. Säkrast är att testa på något undanskymt ställe innan man behandlar hela suffletten.

För att få ett bra resultat är det också viktigt att se till att suffletten är ordentligt rengjord och att all gammal impregnering är borttvättad innan man sätter igång med infärgningen. Annars riskerar man att den blir flammig.

/Janne

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Olja till Honda CB 750 från 1969

17 kommentarer

jaka: Hej! Var i kontakt med firma "oljedepån" och killen jag pratade med kontaktade Castrol i sverige och fick reda på att Castrol Power 1 15w-50 olja var en delsyntolja avsedd för MC.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842