Söker framlampa till Monark M 300

Söker framlampa till Monark M 300

Publicerad

Fråga: Hej. Håller på att renovera en Monark M 300 men då jag, vid yngre ålder, lyckades ha sönder framlyktan så undrar jag om du har koll på om det går att ta någon annan lampa eller om du vet någon som har en att sälja?

Sen har jag en fråga angående Honda CB 900 F2 Bol D'or från 1982. Skulle behöva höja sitthöjden för passageraren och undrar därför om CB 900 Customs sadel passar utan allt för stora ombyggnader.  Eller om du har andra förslag på hur det skulle kunna lösa sig utan att byta hoj

Berth Haka

 

Svar: Jag vet inte riktigt vad det är för lamphus på Monark M 300. Det kan vara Stensholm, Bosch eller Hella. Sedan beror det på hur mycket som är trasigt på din befintliga lampa. Behöver du hela lamphuset eller kanske bara glas och kromsarg? Ibland passar just dessa delar mellan olika lamphus och då får man ta med sig originalen eller måtten på dessa när man går på en veteranmarknad. Du kan annonsera gratis i Classic Motors privatannonser. Sätt ut en bild samt mått på delarna så kanske du får napp.

När det gäller Hondan så kan jag inte svara på vilka sadlar som passar. Kolla med Honda själva eller med en MC-skrot, exempelvis Spinnin Wheel MC-demontering.

Jim Lundberg

On
Off

4 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Har jag motorfotogen i fatet?

1 kommentar

slöhög: Den stora frågan är om fotogenen har åldrats och går att använda. Försök att ta ett prov och kontakta något labb för kontroll.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2018-07

  • Classic Motor 2018-06

  • Classic Motor - Turist på väg

  • Classic Motor 2018-05

  • Classic Motor 2018-04

  • Classic Motor 2018-03

  • Classic Motor 2018-02

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842