Var är min fråga?

Fråga: Hej! Willy är namnet. Det händer ju då och då att man ställer frågor som inte besvaras, och det kan man förstå! Ibland kommer dock frågan, men efter ganska lång tid. Samlar ni på obesvarade frågor ”i hög” att ha som reserv?

Hälsningar!

 

Svar: Vi som arbetar med Fråga Experten svarar på alla frågor som vi får, även om de ligger i utkanten av det Classic Motor är inriktad på – nämligen gamla motorfordon och det som hör därtill. Vi försöker även svara så snabbt vi kan då vi är väl medvetna om att frågeställaren många gånger kan vara ivrig och vilja ha ett snabbt svar för att kunna gå vidare.

Någon enstaka gång dyker det upp frågor som inte hör till hobbyn, eller som eventuellt är tänkta som ett skämt, och dessa tar vi inte upp till behandling, Men, som sagt, det är en handfull per år. Vi lägger inga frågor ”på hög” då, som tidigare nämnts, det handlar om att snabbt kunna svara så att folk får hjälp.

Jag kan tyvärr inte svara på varför några av dina frågor inte behandlats i Fråga Experten. Har frågan bara någon form av anknytning till veteranfordon så svarar vi. Och kan vi inte svara på en fråga så gör vi om frågan till en efterlysning och tar hjälp av våra kunniga läsare och besökare.

Jim Lundberg

Rulla till toppen