Sälja Monarped med treväxlad ILO Pianomotor

Fråga: Hej! Jag har en treväxlad Monarped med ILO Piano motor som jag tänkte sälja. Den är helt orörd och jag tror den är från 1957. Undrar vad som kan vara rimligt pris då jag själv inte har en aning.

/ Mvh Peter

 

Svar: Vi på Classic Motor värderar inte fordon då det dels är svårt att veta vad vissa modeller är värda (tillgång och efterfrågan), dels beror det på många andra faktorer som skick, eventuella ombyggnationer och liknande. Bäst är att kolla annonser på liknande mopeder i samma skick för att få en uppfattning om vad folk kan vilja betala.

En fungerande veteranmoped kan vara värd allt från ett par tusenlappar till tjugo tusen eller mer. Monarpeden är väl inte den mest eftersökta, till skillnad mot exempelvis Blöjpilen och Raketarslet, men det som är lite speciellt med din moped är den treväxlade ILO-motorn. Dessa motorer är hyfsat eftertraktade, men något värde kan jag inte ge mig på.

Om du vill sälja din moped rekommenderar jag tidningen Classic Motors privatannonser vilket är gratis och annonsen når ut till tusentals motorintresserade.

Jim Lundberg

Rulla till toppen