Tändspoleprovare i repris?

Fråga: Tändspoleprovare i nr 8/2003 och något i nr 7/2014! Hejsan Classic Motor, funderar på att det kanske är dags för en repris nu när mopedintresset är så stort i Sverige? Eller någon som har denna tidning och vill dela med sig av denna artikel om tändspoleprovaren?

Tias B

 

Svar: Visserligen är det tre år sedan vi skrev om hur man bygger en enkel tändspoleprovare, men då vi gjort det två gånger känns det lite tjatigt att göra det en tredje gång. Det är hela tiden en balansgång då en del läsare tycker att vi upprepar oss, trots att det gått flera år mellan liknande artiklar, medan andra läsare vill ha repriser betydligt tätare.

Några av de äldre artiklarna kommer att läggas ut här på hemsidan i mån av tid och beslut. Artiklar före 2005 finns inte i digital form och då måste i så fall alla bilder skannas in till digitala bildfiler vilket är väldigt tidsödande då det även brukar krävas en del bildbehandling för att de ska gå att använda.

Tyvärr har vi inte möjlighet att lagra gamla nummer av Classic Motor på redaktionen utan får hänvisa till veteranmarknader och liknande där det brukar finnas massvis av motortidningar till låga priser.

Jim Lundberg

Rulla till toppen