Överdragsklädsel

Överdragsklädsel

Publicerad

Fråga: Att byta klädsel på en bil är både dyrt och svårt att finna rätt tyg. Då kan överdragsklädsel vara en lösning. Men var får man tag på överdrag som passar en äldre bil från 1960 talet? Förut fanns ju tidstypiska Artex. Bra överdrag skyddar också en känslig originalklädsel

Leif

Svar: Är du bara ute efter en överdragsklädsel är det inga problem att hitta dem i biltillbehörsbutiker. Men ofta är de till stolar med höga ryggar vilket gör att de passformen till en 1960-talsbil blir så bra. Tyvärr vet jag inte var man kan få tag i tidstypiska överdragsklädslar, men ibland kan man springa på oanvända på marknader. En tillfällig lösning på ditt problem kan vara att lägga en pläd över sätena.

Någon i läsekretsen som vet var man hittar tidstypiska överdrag? Lämna era tips i rutan för kommentarer nedan.

Robert Gustavsson

 

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Tvätta klädsel

1 kommentar

Per L: Jag har flera gånger med bra resultat sprayat (mycket flödigt med blomspruta, nästan dränkt in) bilklädslar med såpvatten. Efter 10-30 minuter har jag sugit upp så mycket såpvatten som går med en...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

  • Classic Motor 2019-04

  • Classic Motor 2019-03

  • Classic Motor 2019-02

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842