Renoveringssats till Bing motorcykelförgasare

Vanligtvis är det enkla packningar som fiberbrickor (inringat) i förgasarna och dessa brickor finns hos många biltillbehörsbutiker.

Renoveringssats till Bing motorcykelförgasare

Publicerad

Fråga: Har en ILO 150 CC på 9hkr, den har en Bingförgasare. Var kan man hitta packningar m.m, eller en renoveringssats till en sådan? Till mopedförgasare Bing verkar det finnas hur mycket som helst, tacksam för tips.

Christian Larsén

 

Svar: Nu vet jag inte exakt hur den aktuella förgasaren ser ut, men det är för det mesta bara fiberbrickor som "packningar" i de flesta förgasarna. Undantaget förgasaren mot cylindern, men den kan man klippa till själv av packningspapper.

Fiberbrickor och packningspapper hittar man på biltillbehörsbutiker.

Jim Lundberg

Bägge förgasarna på bilderna sitter på Monark M87 & M88 med ILO 150 cc-motor.

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Jims nya bok på gång

1 kommentar

morian: Hej Det ser spændende ud med Jims nye bog. Jeg har allerede de to Stora Tvåtaktsboken. Hvad koster den ny bog? Venlig hilsen Jesper (fra Danmark)

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

  • Classic Motor 2019-04

  • Classic Motor 2019-03

  • Classic Motor 2019-02

  • Classic Motor 2019-01

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842