Kedjedrev till Royal Enfield 125 cc

Drivkedjans drev på Royal Enfield 125 cc.

Kedjedrev till Royal Enfield 125 cc

Publicerad

Fråga: Hej! Saknar kedjedrevet på motorn till min Royal Enfield 125cc. Undrar om du har tips om var jag kan hitta ett sådant. Verkar inte finnas nya att köpa.

MVH Per-Olof

 

Svar: Troligtvis finns dessa drev i England, men här i Sverige kan du kolla med Rösebäckens Cykel & MotorErik Linding samt C-G Jansson (telefon: 070-229 68 43 ). Du kan annonsera gratis i tidningen Classic Motors privatannonser efter drevet – och besöka olika veteranmarknader.

Med lite tur kan det finnas drev från andra fabrikat som passar. Man kan även kransa om drevet, men då måste det härdas efteråt om det ska bli någon livslängd på det.

Jim Lundberg

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Är linolja bra?

5 kommentarer

Michael B: Kallpressad linolja penslar jag på all rost under bilen. Den tränger bäst in i rosten men torkar långsamt. Träskivan på släpvagnen penslar jag med kokt linolja den torkar snabbare och det blir som en...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

  • Classic Motor 2019-04

  • Classic Motor 2019-03

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842