Hur registrera Suzuki GSXR 50

Hur registrera Suzuki GSXR 50

Publicerad

Fråga: Tjena. Jag har Suzuki GSXR 50 även kallad GAG50 från 1986 (2000 ex varje färgkombination och totalt fyra färgkombinationer). Den köptes för över 20 år sedan och har sedan stått som en trofé hemma i garaget och har aldrig varit inregistrerad som mc någonstans. Det har börjat irritera mig lite att man inte kan köra runt med den.
Min fråga är alltså: eftersom det finns några inregistrerade GSXR 50 och några Yamaha YZR 50 RR sedan tidigare är det då möjligt att registrera in den i Sverige som en lätt mc.

Svar: Hej! Du kan göra en registreringsbesiktning, dessa utförs på oregistrerade fordon, men först måste du ansöka om en ursprungskontroll på transportstyrelsen. Länken anger tillvägagångssätt och olika kategorier som Import, egen tillverkat och övrigt (vilket inkluderar nya oregistrerade fordon).

Lycka till!

Josefine Andersson

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Växelinställning på flakmopeden med Sachsmotor

2 kommentarer

Jim Lundberg: Vajern kan aldrig bli "för lång" för treans växel. Om man klipper av vajern - eller tar bort den helt från motorn - så hoppar trean i automatiskt eftersom fjädern i växelmekanismen är det...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842