Var finns reservdelar till Villiers mopedmotor

Var finns reservdelar till Villiers mopedmotor

Publicerad

Fråga: Hej. Jag har en Rex Clubmaster moped med Villersmotor. Var kan jag köpa resevdelar till den såsom cylinder, kolv och ringar, packboxar osv.

Svar: Hej! Villiersmotorn är inte vanlig och det finns inga nyproducerade mopeddelar som är specifikt avsedda för Villiers. Däremot kan du leta på begagnat marknaden eller via privatannonser. Du kan annonsera gratis i Classic Motor

Ta även kontakt med Rösebäckens Cykel och Motor De har många delar och har du tur så finns det även någon Villiersdel på lager.

Packboxar och lager som passar Villiers kan finns på välsorterade affärer som Momuntum till exempel.

Om någon av våra läsare har fler tips är ni välkomna attskriva en kommentar.

Josefine Andersson

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Nostalgi: Tog ni bort tejpen 1967?

3 kommentarer

Cruzze: Gjorde tvärtom när vi bodde i Storbritannien ett par år och hade vår svenska vänsterstyrda bil med oss. Då åkte gaffatejpen fram:-) /Cruzze

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-10

  • Classic Motor 2019-09

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

  • Classic Motor 2019-06

  • Classic Motor Turist på väg

  • Classic Motor 2019-05

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842