Var är alla Suzuki?

Var är alla Suzuki?

Publicerad

Fråga: Jag undrar var man kan hitta alla Suzuki GT 750 som såldes i Sverige. Finns det något register med registreringsnummer att tillgå? Jag var bland dom första som köpte ett exemplar 1972 och vill kolla i vilken ordning min såldes. Det var den bästa hoj jag haft, körde 7000 mil utan problem.

Hälsar John-Erik

Svar: Det kan vara riktigt svårt att få fram i vilken ordning motorcyklarna såldes. Möjligen går det att få en vink genom Transportstyrelsen om man kikar på första registreringsdatum. Men samtidigt kanske generalagenten/handlaren registrerade flera motorcyklar samma dag och behöll ett par som såldes senare. Möjligen kan det går att leta fram någon gammal liggare från generalagenten men det mest troliga är att de inte sparats.

Jag föreslår att du tar upp frågan med de kunniga medlemmarna i Suzukiklubbarna – de kanske har koll på detta.

Lycka till

Robert Gustavsson

Länkar:

MC-klubben Suzuki 2-takt

Classic Suzuki Club Scandinavia

 

 

 

 

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Demontera kopplingen på Victoria MS 50

4 kommentarer

Jim Lundberg: Hej igen! Det var ett envist kopplingsnav på din motor, men ge inte upp. Låt avdragaren sitta i spänn och värm och knacka lite då och då. Ibland hoppar de loss på natten då man ligger och sover. Du...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842