Fram: hur många

Victoria 250cc

Fram: hur många

Publicerad

Fråga: Jag har en Fram Victoria 250cc från 1952 såld ny i Sunne. Den är rostbrun så det finns ingen lack på den. Nya däck och jag har jag har kört 50 mil med den obesiktad och med S-skylt (Värmland) fram och bak. Original registreringsbevis finns. Jag undrar vad den är värd? Hur många exemplar är tillverkade? Enligt Classic Motors chatsida så verkar den vara sällsynt?

Petra

Svar: Vilken kul hoj. Jodå den är ganska sällsynt men hur sällsynt är svårt att säga. Du kan få uppgifter om hur många det finns kvar i registret genom att skicka ett mail till fordonsurval[snabel-a]transportstyrelsen.se. Men det är bara en fingervisning eftersom din egen Fram inte är med.

Hur många som tillverkades överlåter jag åt vår mångkunniga läsekrets att svara på. Värde? Nej, det är allt för svårt att göra via mail. Vill du ha en värdering förslår jag att du kontaktar en oberoende värderingsman som du exempelvis kan hitta genom din lokala handelskammare (besiktningsman.nu).

Lycka till

Robert Gustavsson

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Demontera kopplingen på Victoria MS 50

4 kommentarer

Jim Lundberg: Hej igen! Det var ett envist kopplingsnav på din motor, men ge inte upp. Låt avdragaren sitta i spänn och värm och knacka lite då och då. Ibland hoppar de loss på natten då man ligger och sover. Du...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842