Träpanel till Mercedes

Träpanel till Mercedes

Publicerad

Svar: Jag undrar om jag kan få hjälp med hur jag kan få tag i en träpanel till frampanel och sidodörrar till min Mercedes 230 SLK av 1999 års modell. Har sökt överallt. Tackar på förhand.

Börje

Svar: En annons i Classic Motor är ett bra hjälpmedel när man söker delar. Internet är också bra när jag sökte på ebay fick jag ett par träffar. Med hjälp av de träffarna sökte jag sedan vidare på google med de inte helt logiska sökorden "trim passenger right wood fiber SLK320 SLK230", och fick fler träffar. Utan att vara helt säker tror jag att det är den delen till dörrarna som du söker. På liknande sätt bör du kunna hitta övriga träpaneler. Jag gissar att du även kan få lite tips genom Mercedes-Benz Klubben Sverige.

Lycka till

Robert Gustavsson

Länk: Annonsera i Classic Motor

Mercedes-Benz Klubben Sverige

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Nostalgi: Stänkskydd för mopedister

2 kommentarer

Josefine Andersson: Nu kan man kanske tro att jag gör en "tumme upp" för skyddet. Nej jag liftar pga punka.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842