Seriös köpare önskas

Seriös köpare önskas

Publicerad

Fråga: Jag har en Saab 96 från 1965 som är fin men den behöver någon ny reservdel för att kunna rulla igen, vad jag förstått. Men jag tänker avyttra den och undrar var man bäst hittar en lämplig köpare? Det finaste vore att hitta förening/grupp i Stockholm eller Skåne som ville ta sig an bilen, då jag ej själv kan men vore kul att följa bilen (en utopi såklart). Men var skulle du tipsa om seriös veteranbilsförsäljning?

mvh Josefina

Svar: Om du vill sälja bilen och ändå kunna följa den, då tror jag att du bör leta efter en köpare inom den närmaste bekantskapskretsen. Om du istället med en seriös köpare menar att du vill att din bil ska hamna hos en Saab- eller bilentusiast kan du sätta ut en annons i exempelvis Classic Motor och sedan gå på din magkänsla när du väljer köpare. Då finns förstås risken att bilen försvinner från din horisont och att du aldrig mer ser den igen.

Förening eller grupp som tar sig an bilen? Ja varför inte – prova att skriva det i annonsen.

Lycka till

Robert Gustavsson

Länk: Annonsera i Classic Motor

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Växelinställning på flakmopeden med Sachsmotor

2 kommentarer

Jim Lundberg: Vajern kan aldrig bli "för lång" för treans växel. Om man klipper av vajern - eller tar bort den helt från motorn - så hoppar trean i automatiskt eftersom fjädern i växelmekanismen är det...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842