Delar till JÖS-nav på Fram King Clipper

Delar till JÖS-nav på Fram King Clipper

Publicerad

Fråga: Hej. Jag undrar om någon vet var man kan få tag i delar till de jös-nav som har upplagringsrör och lager med ryckutjämnare till bakdrevet? De nav som sitter på exempelvis Fram King Clipper. Finns en i Norge som heter Kjell Berg A/S men han har tyvärr inte allt jag behöver.

Vh

Matte

 

Svar: Det enda tips jag har, förutom veteranmarknader och Classic Motors privatannonser (som är gratis), är Rösebäckens Cykel och Motor som har mycket delar till äldre mopeder.

Jim Lundberg

On
Off

10 kommentarer

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842