Hur går det med sommarens alla träffar?

Hur går det med sommarens alla träffar?

Publicerad

Fråga: Hejsan, vet någon av er på Classic Motors redaktion om någon av de fina bilträffarna kommer att hållas i sommar? Tjolöholm Classic, Ånnaboda, Wheels n wings etc, listan kan göras lång, det står ingen info, än så länge, på respektive träffs hemsida.

Glennson

 

Svar: Hej! Just idag är inget beslut taget om Tjolöholm, vad gäller Classic Motor Festival i Ånnaboda så var den nedlagd redan innan Corona-viruset (det har vi skrivit om i tidningen och på hemsidan).

I det nummer av Classic Motor som vi jobbar på, nr 5, så kommer det en uppdaterad kalender där arrangemangen står kvar men "överkorsade" i de fall de är inställda.

Thomas Sjölund

Chefredaktör

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Värde på AJS

1 kommentar

Jim Lundberg: Det är ett enormt spann på värdet på gamla fordon. En veteranmoppe kan vara värd allt från 500 kronor till över 60 000 kronor. Allt beroende på modell, skick och köpsug. Förutom populariteten hos en...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842