Delar till Ardie BD 201

Delar till Ardie BD 201

Publicerad

Fråga: Hei! Jeg sendte inn et spørsmål til experten oktober 2017 der jeg hadde noen spørsmål rundt en 1957 Monark Blue Stinget M115 som jeg eier.

Link til artikkel

Jeg har forsøkt å få tak i en motor Ardie BD 201 200cc da jeg mangler hele venstre del av eksisterende motor. Det har ikke vært lett. Jeg har hatt noe dialog med miljøer i Norge, men har ikke kommet så mye lengre.

Har også forsøkt å lete på nettet, hhv. Via Ebay og spesielt mot Tyskland (opprinnelsesland) og Frankrike.

Og hvis det er noen i Sverige som har kjennskap til om det kan finnes en motor et sted, så er jeg interessert og takknemlig for detJ.

På forhånd takk for hjelpen.

Hilsen Erik Mohn

Eidsvoll / Norge

 

Svar: Jag vet tyvärr inte var man hittar delar till denna motor, men prova med att annonsera efter delar i Classic Motors privatannonser så når du tusentals motorintresserade med din annons. Du kan säkert få tips här på hemsidan också.

Någon som vet var Erik kan hitta det han söker? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Jim Lundberg

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Rostborttagning i ultraljudstvätt?

1 kommentar

duett: Annars finns det stripall pulver som man blandar med vatten och värmer till ca 70 grader och låter detaljerna ligga över natten, dom blir efter avspolning med högtryck plåtrena! Jag tror Jim har...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842