Vem i Skåne kan lackera min Puch Maxi?

Vem i Skåne kan lackera min Puch Maxi?

Publicerad

Fråga: Halloj! Någon som vet var det finns någon lackeringsfirma i södra Skåne som kan lacka om en Puch Maxi S i färgen citron nr. 95? :)

Tilde

 

Svar: Enklast och bäst är nog att Googla runt efter lackeringsfirmor i din närhet och kolla om de lackerar mopeder. De flesta lackfirmor vill ha mopeden helt nerplockad samt ordentligt rengjord för att ta på sig jobbet.

Tänk på att "Citron" är Puchfabrikens egen beteckning och den säger förmodligen inte din färghandlare någonting. De vill ha ett aktuellt färgrecept som dessutom kan variera mellan olika färgsystem på marknaden

Annars får man ta med sig ett färgprov till färghandlaren så att de kan bryta till den önskade kulören efter detta prov.

Jim Lundberg

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Koppla in instrumentpanel på Yamaha DT 50 MX

3 kommentarer

Jim Lundberg: Hej Emil! Det du behöver är en givare till tempmätaren men eftersom en vattenkyld motor går svalare än en luftkyld så skulle en givare från DT 125 visa överhettning när din DT 50 har...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2022-02

  • Classic Motor 2022-01

  • Classic Motor 2021-12

  • Classic Motor 2021-89

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206