Velodromloppet 2007

Helgen före midsommar är det dags igen. På anrika Gelleråsen utanför Karlskoga. Lördag och söndag 16-17 juni. En härlig helg med ett motorhistoriskt utbud av veteranrally, historisk racing, finbilar och marknadstorg.

Lördagens Velodromrally, ett veteranrally arrangerat av Karlskoga Motorweteraner, startar från Gelleråsen. Efter en härlig slinga runt Karlskoga går de 150 deltagarna i mål på Gelleråsen på eftermiddagen.

Glöm inte att depån är öppen. Tag chansen att kolla närmare på alla racerbilar och motorcyklar, prata med förarna och teamen.

Hälsa på i Classic Motor-tältet. Köp senaste numret eller komplettera med något äldre, till exempel Classic Motor Album 1 & 2 om svensk motorsport. Kolla också in specialmarknaden med racingmemorabilia.

Träffa redaktionen och tipsa oss om vad du vill läsa i tidningen.

Tag också en sväng på finbilsparkeringen och titta på besökarnas bilar. På området finns också flera klubbar representerade.

På Gelleråsen byggs banan om inför årets säsong. Läs mer här.

Biljetter
Entré 150 kr per dag. Helgbiljett 240 kr. Gratis för barn under 15 år. Gratis entré för barn under 15 år i målsmans sällskap. Gratis entré och parkering för förare av finbil (passagerare betalar entré). Kassorna öppnar 08.30 lördag och söndag.

Rulla till toppen