Premiär för Veterama

Det har saknats en riktig inomhusmarknad för fordonsentusiaster i Stockholm. Det ska Classic Motor råda bot på i vår, i samarbete med Tommy Jarnbrink, Mats Älfvåg och Janne Tromark, alla erfarna ”veteraner” i hobbyn. Den 20 april arrangeras nämligen Classic Motor Veterama, en veteran- och nostalgimarknad i Frihamnshallen i Stockholm. Kl 8 slås dörrarna upp och marknaden håller igång till kl 17. Entrén för besökare är 100 kr. Vill man hyra bord för att sälja veterangrejer kostar det 600 kr.

Frihamnshallen, där marknaden äger rum, ligger 15 minuter från Stockholms city. Adressen är Frihamnsgatan 66 och det finns gott om parkeringsplatser.

Är du intresserad av att sälja på marknaden kan du kontakta Mats Älfvåg på 073-70 44 799.

Mer info om marknaden hittar du på www.veterama.se

I anslutning till marknaden körs ett veteranrally runt Lidingö, ”Ö-resan”. Är du intresserad av att delta eller få mer information om rallyt kan du kontakta rallyarrangör Anders Odéen: ide.reklam@andersodeen.se Vill du delta behöver du anmäla dig senast den 1 april.

Premiär för Veterama
Tommy Jarnbrink och Anders Odéen utanför Frihamnshallen där Veterama äger rum i april.
Premiär för Veterama
Äntligen en inomhusmarknad för fordonsentusiaster i huvudstaden!
Premiär för Veterama
Runt 70 säljare kommer att erbjuda en blandning av veterandelar och nostalgiprylar. Intresserad av att hyra ett bord? Kontakta Mats Älfvåg på 073-70 44 799.
Premiär för Veterama
Scroll to Top