Eskilstuna Veterandag 2015: snart dags

Ungefär 25 klubbar är anmälda till Eskilstuna Veterandag på Ekeby flygfält, och i år är det Svenska Volvo P1800 klubben som har utställningen i och kring hangaren. Som vanligt blir det en marknad i samband med veterandagen. Enligt arrangörerna har förhandsintresset från säljare varit stort och marknaden startar redan på lördagseftermiddagen.

Förutom alla säljare och över 2 000 fina fordon på utställningen blir det flyguppvisning där flera äldre flygplan deltar.

I Classic Motors tält kommer det att vara full fart. Kom till oss och kika på vår projektbil, en Saab 95 1965, som vi hoppas går att köra för egen maskin. Det blir även bokförsäljning av de nya böckerna Stora Tvåtaktsboken del 2 och Moppefrälst.

Eskilstuna Veterandag 2015

Var?

Ekeby flygfält strax utanför Eskilstuna – klicka för karta och vägbeskrivning.

När?

Söndagen den 23 augusti från klockan 07.00.

Marknaden drar igång den 22 augusti klockan 14.00 Entré 40 kronor, fri parkering. Observera att det inte är några andra aktiviteter under lördagen.

Vad kostar det?

100 kronor för alla över 12 år – gratis parkering. Fri entré och parkering för förare som kommer i MHRF-klassat veteranfordon av årsmodell 1985 eller äldre. Passagerare betalar 20 kronor.

Eskilstuna Veterandag arrangeras årligen i slutet av augusti av Eskilstuna Flygklubb och Automobilhistoriska Klubben Eskilstuna, med Classic Motor Magasin som sponsor. Arrangemanget vänder sig till alla med intresse för klassiska fordon, flygplan och veteranteknik.

Mer information om träffen för besökare, säljare och om boende finns på www.eskilstunaveterandag.se.

Det finns även möjlighet till veterancamping (30 år eller äldre gäller även här) inne på området.

Scroll to Top