Eskilstuna Veterandag 2017 Nu på söndag den 27 augusti!

Ett stort antal klubbar är anmälda till Eskilstuna Veterandag på Ekeby flygfält, och i år är det Saab 92 till 96 som gäller för utställningen i och kring hangaren. Likt tidigare år blir det en marknad i samband med veterandagen. Arrangörerna räknar med många besökare både under veterandagen och under marknaden som startar redan på lördagseftermiddagen.

Förutom alla säljare och över 2 000 fina fordon på utställningen blir det flyguppvisning där flera äldre flygplan deltar.

I Classic Motors tält kommer det att vara full fart. Kom till oss och kika på vår projektbil, en Saab 95 1965, nytvättad dagen till ära (se nedan) köp böcker eller vår tuffa ”Mopedrevyn” t-shirt.

Eskilstuna Veterandag 2016

Var?

Ekeby flygfält strax utanför Eskilstuna – klicka för karta och vägbeskrivning.

När?

Söndagen den 27 augusti från klockan 07.00.

Marknaden drar igång den 26 augusti klockan 14.00 Entré 50 kronor, fri parkering. Observera att det inte är några andra aktiviteter under lördagen.

Vad kostar det?

100 kronor för alla över 12 år. Förare och passagerare i samlarfordon; 20 kr/pers.

Fri parkering för MHRF-klassat samlarfordon av årsmodell 1987 eller äldre på samlarbilsparkeringen.

Eskilstuna Veterandag arrangeras årligen i slutet av augusti av Eskilstuna Flygklubb och Automobilhistoriska Klubben Eskilstuna, med Classic Motor Magasin som sponsor. Arrangemanget vänder sig till alla med intresse för klassiska fordon, flygplan och veteranteknik.

LÄNK: Mer information om träffen för besökare, säljare och om boende finns på www.eskilstunaveterandag.se.. Det finns även möjlighet till veterancamping (30 år eller äldre gäller även här) inne på området.

Eskilstuna Veterandag 2017 Nu på söndag den 27 augusti!
Scroll to Top