Tjolöholm Classic Motor: dags att anmäla sig

Tjolöholm Classic Motor är starten på årets entusiastfordonssäsong. Det är inte bara en av Sveriges största träffar i sitt lag utan också, med god marginal, Sveriges största klubbträff.

– Ambitionen är att fordonsklubbar ska visa upp sig, göra reklam för sig och sprida kunskap, förklarar träffgeneralen Christer Olsson.

Förra året slogs nytt rekord med 62 olika klubbar, och med 1 300 föranmälda fordon var det fullt på fälten nedanför slottet.

Det rekordet kommer förhoppningsvis att slås i år igen och intresset har varit stort. Bland annat dyker tyska Volvo P1800-klubben upp med omkring 40 bilar.

– Om drygt en vecka, den 29 april, stänger anmälan och det är hög till att anmäla sin klubb, eller sitt fordon. Eftersom det är 25-årsjubileum i år räknar vi med att göra det till en extra festlig träff den 20 maj.

Classic Motor kommer att vara på plats, bland annat med chefredaktör Thomas Sjölunds trehjuliga Lambretta, som återvänder till Västkusten där den såldes ny av Bil & Truck i Göteborg till en skomakare i Hamburgsund. Vid Classic Motors monter finner ni även Christer Angsmans udda nyförvärv (se Classic Motor nummer 5 2018) byggd på 1960-talet med Volvo P1900-ram och en Carinakaross från Göteborg.

Länk: Anmälan till Tjolöholm Classic Motor

Scroll to Top