Efterlysning! Stulen moped i Vedevåg utanför Lindesberg

Så här ser mopeden ut. Detta är inte den stulna mopeden, men en exakt likadan.

Efterlysning! Stulen moped i Vedevåg utanför Lindesberg

Publicerad

Hej! I natt (3 juni 2021) stals svärfars gamla Rex moped 1955 års modell ur mitt förråd, finns det något forum där man kan efterlysa den? Det hände i Vedevåg, strax utanför Lindesberg.

Mopeden tillhör egentligen min f.d svärfar. Den hade varit helt isärplockad för att lackas men något kom i vägen så den blev liggande i delar i hans garage.

För ca två år sedan tog vi hem den för att sätta ihop den och iallafall kolla så alla delar fanns. Den är alltså bara ihopskruvad och ej startad. Mycket slitet bruksskick!

Vanlig tvåväxlad trampmoped med Victoriamotor. Nya däck. Finns ett kännetecken också, framgaffeln har varit lite knäckt och är förstärkt /lagad med två små trekantsprofiler! Kedjeskyddet ligger kvar här!

Bilden på hela mopeden visar tyvärr inte just detta ex utan är en av de andra som finns hos svärfar. Dock identiskt i utförande och modell.

Per

 

Någon som vet mer? Kontakta Per på mobil: 0708-24 09 20 eller på mejl pelle.lindebildelar@gmail.com

Jim Lundberg

Ramnumret på den stulna mopeden. Hör av er till Pär om ni ser en annons eller liknande som kan vara den stulna mopeden.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Hur fort går en Sachs 98 cc?

28 kommentarer

Jim Lundberg: Pinngasen var "ursprungsgasen" innan rullhandtaget slog igenom. Den gamle TT-föraren Stanley Woods som tävlade på 20- och 30-talet berättade att han fick sämre varvtider när rullgasen...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

  • Classic Motor 2021-05

  • Classic Motor 2021-04

  • Classic Motor 2021-03

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206