Classic Motors nya veteranrally

Classic Motors nya veteranrally

Publicerad

Häng med på vårt nya veteranrally den 11 september. Start i Ronneby, lunchuppehåll på Hotell Amigo i Emmaboda och målgång i folkparken Tyrolen i Blädinge, strax utanför Alvesta.

Parken ser fortfarande ser ut som den gjorde på 1960-talet och här har vi frivilliga aktiviteter som klassisk femkamp i folkparksstil.
Vi kommer även att ha prisutdelning från dagens frågesport samt folkets röst i vår Concours de Charme.
Antalet platser är begränsat till 50 bilar.
Anmäl dig senast 31 augusti genom att skicka ett mail till classic@classicmotor.se. Skriv Tyrolen på ämnesraden.
Pris: 450 kronor per person inklusive frukostbuffé på Davids Kulle eller på Ronneby brunn, lunch på Hotell Amigo samt fika och grillbricka på Tyrolen.
Övernattning på Ronneby brunn eller Davids Kulle ordnar du själv genom att ta kontakt med respektive etablissemang. Ange Classic Motor när du bokar.
 
 
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Testa tankgivare

1 kommentar

Bengor: Hej ! Carl Johan: Det är ganska vanligt att det sitter en 5 V spänningsregulator eller liknande, kan vara av bimetall på äldre bilar som skickar ut pulser med ett medelvärde på typ 5 V. detta för...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206