Fira far på söndag

Fira far på söndag

Publicerad

Klart att du ska fira far på Fars Dag den 14 november, men glöm den trista slipsen eller skraplotten och ge honom något som han uppskattar. Varför inte låta honom pussla lite i lugn och ro med vårt nya pussel. Fem Saabar i en salig blandning som vi på Classic Motor tagit fram tillsammans med Saab Car Museum. Gillar han mopeder är det förstås vårt senaste Mopedalbum som han ska få. Eller varför inte en bok? Jim Lundberg har skrivit Stora tvåtaktsboken del 1Stora tvåtaktsboken del 2 , Stora renoveringsboken oich samlat Jims bästa mekarhörnor i en bok.

Vill du ge far en present som räcker lite längre är det en prenumeration på favorittidningen Classic Motor som gäller – du hittar alla erbjudanden på länken nedan.

Länk: Classic Motor webshop

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Koppla in instrumentpanel på Yamaha DT 50 MX

3 kommentarer

Jim Lundberg: Hej Emil! Det du behöver är en givare till tempmätaren men eftersom en vattenkyld motor går svalare än en luftkyld så skulle en givare från DT 125 visa överhettning när din DT 50 har...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2022-02

  • Classic Motor 2022-01

  • Classic Motor 2021-12

  • Classic Motor 2021-89

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206