Här händer det grejer (snart)

Här händer det grejer (snart)

Publicerad

Den sida du just nu besöker, tidningen Classic Motors hemsida, byter inom kort skepnad. I samband med att vi byter till en modern teknisk plattform fräschar vi också upp sidan och lägger till nya funktioner.

Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer classicmotor.se att få ett modernare uttryck. Målsättningen är att allt befintligt bra innehåll ska återfinnas på den nya hemsidan samtidigt som vi bygger om en del avdelningar och lägger till fler typer av innehåll. 

I och med bytet förändras också funktionen för att kommentera artiklarna och bidra med kunskap, något som ni läsare under åren har visat att ni är mycket bra på. Till en början låter vi alla – även oregistrerade användare – att kommentera. Skulle detta av någon anledning inte fungera – till exempel om kommentarsfälten fylls av irrelevanta eller direkt olämpliga inlägg – har vi ett system som står berett att användas. Det heter Disqus (www.disqus.com) och används på många andra sajter. Vissa av er har kanske redan ett konto där och då kan ni använda det även på classicmotor.se. Ni som inte har det: Skapa gärna ett konto där för framtida bruk. 

För dig som är intresserad är bakgrunden till bytet att den nuvarande tekniska plattformen bakom hemsidan har gjort sitt. Istället byter vi till den betydligt modernare plattformen Wordpress. 

Väl mött sedan på den nya hemsidan. Vi räknar med att bytet genomförs inom ett par tre veckor. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Koppla in instrumentpanel på Yamaha DT 50 MX

3 kommentarer

Jim Lundberg: Hej Emil! Det du behöver är en givare till tempmätaren men eftersom en vattenkyld motor går svalare än en luftkyld så skulle en givare från DT 125 visa överhettning när din DT 50 har...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2022-02

  • Classic Motor 2022-01

  • Classic Motor 2021-12

  • Classic Motor 2021-89

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206