Här händer det grejer (snart)

Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer classicmotor.se att få ett modernare uttryck. Målsättningen är att allt befintligt bra innehåll ska återfinnas på den nya hemsidan samtidigt som vi bygger om en del avdelningar och lägger till fler typer av innehåll. 

I och med bytet förändras också funktionen för att kommentera artiklarna och bidra med kunskap, något som ni läsare under åren har visat att ni är mycket bra på. Till en början låter vi alla – även oregistrerade användare – att kommentera. Skulle detta av någon anledning inte fungera – till exempel om kommentarsfälten fylls av irrelevanta eller direkt olämpliga inlägg – har vi ett system som står berett att användas. Det heter Disqus (www.disqus.com) och används på många andra sajter. Vissa av er har kanske redan ett konto där och då kan ni använda det även på classicmotor.se. Ni som inte har det: Skapa gärna ett konto där för framtida bruk. 

För dig som är intresserad är bakgrunden till bytet att den nuvarande tekniska plattformen bakom hemsidan har gjort sitt. Istället byter vi till den betydligt modernare plattformen WordPress. 

Väl mött sedan på den nya hemsidan. Vi räknar med att bytet genomförs inom ett par tre veckor. 

Rulla till toppen