Spela på traktor, klubbar och utställare

Sång till komp av traktor, ett antal fordonsklubbar och både utställare och försäljare börjar strömma in – det händer en hel del inför Götaström Classic Motor den 5 juni.

Nu är det klart att den lokala gruppen American Hymns kommer att uppträda på Götaström Classic Motor. Bandet kommer att spela vid ett flertal tillfällen och bland annat har de utlovat att de stundtals kommer att kompas av en traktor, närmare bestämt en BM Victor.

TNNR, The Nordic Nash Register, och Svenska Amc Rambler sällskapet, Fiat Club Classic, Svenska Saab Klubben, Svenska Volvo PV Klubben är några av klubbarna som kommer till träffen och flera andra har visat intresse bland andra Austin Healey Club of Sweden och Trans Am Club of Sweden.

Säljare till veteranmarknaden börjar strömma in liksom företagsutställare som vattenpoleringsföretaget Swedblast, Einarssons bil där Stefan Einarsson medverkar och kommer att visa upp några av sina veteranbilar och Sydtrade Truckar.

Preliminära hålltider

07.00        Insläpp av entusiastfordon och besökare.
10.00        Officiell invigning av Götaström Classic Motor.
15.00        Götaström Classic Motor avslutas.

Priser

Entusiastfordon på travbanan: Förare gratis (100 kr/passagerare.)
Övriga besökare: 100 kr./person
Barn under 16 år: Gratis

Hitta till GCM:

Vaggeryds travbana ligger ett par hundra meter från E4:an mellan Jönköping och Värnamo. Från Jönköping – ta avfart 90, från Värnamo – ta avfart 89 och följ skyltningen.

Den som inte vill köra sitt entusiastfordon på motorvägen kan med fördel köra den betydligt lugnare Riksettan som går parallellt med E4:an.

Information

Aktuell information publiceras på Götaströms Fordonshistoriska Klubbs hemsida, Classic Motors hemsida och på Facebooksidan Götaström Classic Motor.

Rulla till toppen