Classic motor marknad

Varmt välkommen till Classic motor marknad

Den 25 mars klockan 08:00 slår vi upp portarna till ABB Arena Syd och Classic motor marknad i Västerås. Än finns det säljplatser kvar, så gör någon glad: Töm garaget, packa bilen och sälj det du inte längre behöver.

Det har tillkommit en rad nya säljare, bland annat av delar till japanska bilar liksom säljare av hela fordon. En säljare är helt specialiserad på delar till 1960-talsmodellerna av Opel Admiral, Diplomat och Kapitän. Ytterligare andra är åter efter en kortare pandemipaus. Och många säljare återkommer efter att ha medverkat under många år. Verktyg, svetsutrustning liksom fordonsrelaterad litteratur och memorabilia är annat du hittar på de drygt 230 marknadsplatserna.

Vi fick igår besked om att isen kommer att vara borta i god tid före den 25 mars, vilket innebär att hallen kommer att vara varmare än i november. Det kan eventuellt också innebära att vi kan öppna portarna något tidigare för säljarna. Närmare information om det skickar vi ut till anmälda säljare i mitten av mars.

Är du intresserad av att sälja? Skicka en förfrågan till anmalan@classicmotormarknad.se.

Välkommen till ABB Arena Syd i Västerås. Marknaden håller öppet 08:00–15:00.
På Classic motor marknad hittar du allt från verktyg och delar till hela fordon.
På Classic motor marknad finns något för alla åldersgrupper.
Köp en bok och få den signerad av Classic motors teknikredaktör Jim Lundberg.

Mer information om marknaden hittar på på classicmotormarknad.se

Rulla till toppen