Mellsta i helgen

Jim Lundberg kör Morfars Moped, chefredaktör Anders Nordner kör Projekt Topper, Från skrot till pärla finns som nytryck och såklart tusentals mopedister. I helgen som kommer är det Mellstaträffen.

I år firar Mopedernas Woodstock eller Mellstaträffen som den egentligen heter 21 år, och är utan tvekan en av de allra största i Sverige. Tusentals mopedister samlas nu i helgen den 18-19 augusti och på programmet finns bland annat tvåhjulsmarknad, damturen, mopperace, utställning av både original och custom och Sveriges mopedmästare kommer att koras. Allt avslutas i stor stil på lördagseftermiddagen med en storslagen kortege genom Borlänge centrum

Classic Motor är självklart med, och i år kommer två för läsarna bekanta mopeder att vara med. En Victoria Vicky som läsarna känner som Morfars Moped kommer att köras av Jim Lundberg. Chefredaktör Anders Nordner kommer att delta med Projekt Topper som numera körts över 200 mil. Mopedrenoveringsboken Från skrot till pärla sålde slut på ett par veckor men lagom till träffen har en ny upplaga tryckts upp och kan köpas direkt från Classic Motor under träffen.

Mer information och mer detaljerat program med hålltider finns på TSV Blåröks hemsida.

Länk: TSV Blårök

”Pettson och Findus” har varit med – har du? Eller kommer du nu i helgen? Lördagens kortege bjuder alltid på riktigt fantasifulla ekipage.
Grillat på speciellt sätt – bara på Mellstaträffen?

Boken ”Från skrot till pärla” kommer att söljas på träffen. Pris? 200 kronor.

Rulla till toppen