Läsarnas julkort 2023

Ta en bild på något veteranfordonsrelaterat och skicka in den till oss! Ta en bild på bilen, motorcykeln, mopeden – eller sakerna runt omkring och skicka till jim.lundberg(snabel-a)classicmotor.se så lägger vi ut dem här.

Glöm inte att skriva ditt namn och gärna lite fakta om bilden.

Vi börjar med en favorit i repris, Mano Forsmans julkort från 2005 och ett besök i tomteverkstaden. Några personer har varit enastående snälla och nissarna är i full fart att slå in flera stycken Cadillac Eldorado Biarritz från 1959.
Från Roger Arneson på Monarkmuseet har vi fått detta julkort.
Från Motorhistoriska riksförbundet kommer detta julkort – samt en liten påminnelse om hotet mot våra veteranfordon: Är denna MG från 1953 och Morris Minor från 1962 som tomten släppt ut från en lada i Umeå kulturarv eller avfall? Det anser Motorhistoriska Riksförbundet vara helt upp till ägaren och inte någon myndighet! Läs mer om detta och annat i årets julkrönika. MHRFs kansli och styrelse passar på att önska Classic motors redaktion och läsare en riktig god jul och ett gott nytt år där vi ses på träffar, i tidningen och inte minst på vägarna!
 
Med vänlig hälsning,
Göran Schüsseleder
Från Rolf Larsson i Hallstavik kommer denna julhälsning. Kan du gissa vad som avses?…………………………………………. (h)julen väntar runt hörnet!
Från Reinhold Schneider i Malmö kommer detta julkort.
Från konstnären John Eyre i Stockholm har vi fått detta julkort.
Från Bert Granberg kommer följande julkort. Han berättar: ”Dottern bad mej skafta några yxor som hon hittade I det nyinköpta huset & då tänkte jag passa på eftersom man ska se det från den ljusa sidan. Snart vänder det!”

Man kan ju undra om dottern kan gissa vad hon får 😉

Från Mats ”på Wingen” fick vi följande julkort: ”Jag blev glad över detta hemmagjorda julkort vi fick av dottern.
Bilen är vår SAAB 96 – en Alabastergul 79:a fast julkortets bil är lite finare än originalet men det är ju en ständigt pågående renovering när man åker gammelbil.

En riktigt god jul och ett gott nytt år tillönskas ni alla av Mats på Wingen
Från Classic motors medarbetare Per Ericsson i Jämtland kommer detta julkort. Här har hans annars så trogna Volvo T31 fått ledigt och en en modernare traktor får kämpa i snöyran – som började den 17 oktober!
Från Finland kommer detta julkort.
Från Uffe T i Ockelbo kommer följande julkort vilket är omslaget till Nymanbolagens personaltidning: ”Hej!
Är det inte missvisande att ha en monark på framsidan av Nymanverkens tidning?”
Önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

Mvh Uffe
Rulla till toppen