Veteranbilskontroll

Tävla med Classic motor och MHRF

Kör du en besiktningsbefriad bil? Vill du tävla om fina priser från Classic motor och Motorhistoriska Riksförbundet? Då ska du genomföra en så kallad Veteranbilskontroll innan Motorhistoriska dagen.

Motorhistoriska dagen infaller som vanligt 6 juni och vi tyckte det var en lämplig brytpunkt för den här ”tävlingen”. Det enda du behöver göra är att skicka en kopia av ett protokoll från en genomförd så kallad Veteranbilskontroll till oss på Classic motor. Då deltar du i utlottningen av ett förstapris och dessutom tio bokpaket.

I sammanhanget är det värt att nämna att Classic motor i samarbete med Bilprovningen erbjuder Veteranbilskontroll till ett rabatterat pris. Kod och villkor hittar du i Classic motor nummer 5 och nummer 6.

Förstapriset är en årsprenumeration på Classic motor, ett års medlemskap i valfri MHRF-ansluten klubb (se vilka här), en MHRF-försäkring upp till fyra prisbasbelopp (förutsatt att villkoren uppfylls) under ett år samt ett bokpaket.

Vi lottar sedan ut ytterligare tio bokpaket bestående av MHRF:s jubileumsbok och boken Kulör.

Om du visar upp ett sådant här protokoll på Tjolöholm Classic Motor 19 maj eller på Götaström Classic Motor 2 juni bjuder vi på något ätbart.
Om du visar upp ett sådant här protokoll på Tjolöholm Classic Motor 19 maj eller på Götaström Classic Motor 2 juni bjuder vi på något ätbart.

Skicka en kopia av protokollet till Classic motor, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm eller till classic@classicmotor.se.

Lycka till!

Rulla till toppen