Privatannonser

Snabbguide – Klicka på en snabblänken här nedanför. – Fyll i formuläret om det du ska sälja. Observera att annonstexten får vara max 200 tecken lång. Sånt som du skrivit in i andra fält än fritextbeskrivningen behöver du inte skriva i löptexten. Klicka på knappen ”Fortsätt”. – Sen väljer du ”Köpes” eller ”Säljes”.

Har du frågor om privatannonsering i tidningen ring 08-692 01 40.  

Klicka här för att lägga in din annons!

Wheels Magazines annonsregler 

Annonserna finns bara i tidningen Du kan skicka in din annons till oss via hemsidan. Men Wheels annonser publiceras bara tidningen. 

Anonyma annonser publiceras inte Som en trygghet för både oss och läsarna publicerar Wheels inte annonser med anonym avsändare. Fyll därför alltid i namn och adress, även om det inte ska stå med i annonsen i tidningen. 

Ändra/radera annons Länken (som du får efter du bekräftat din annons) kan du använda för att ändra eller radera din annons. Koden kan du använda via den länk som mejlas till den e-postadress du har uppgett. Observera att du bara får denna kod vid annonsinlämning via hemsidan. 

För företag Torget är gratis för privatpersoner. Personer som kan komma att identifieras som ”handlare” kan komma att uteslutas från gratisannonsering. Annonser som innehåller varumängder tas inte med. Företag och verksamheter av kommersiell karaktär är välkomna – bland företagsannonserna. Kontakta i så fall Lars Öman, 08-545 160 65 eller 070-204 58 18 för prisuppgift. 

Bild till annonsen Du har möjlighet att ladda upp bilder i följande formulär. Bilder av dålig kvalitet publiceras inte. Lägg inte upp bilder som du inte har rättigheten till, kopiera t ex inte från internet. Wheels publicerar upp till tre bilder per annons. 

Redaktionen förbehåller sig rätten att korta långa annonser och även att inte publicera en annons. Vi reserverar oss för tillfälliga överbelastningar och är ej ansvariga för något fel i de privata annonserna. 

Alla personuppgifter sparas hos Egmont Tidskrifter med hjälp av modern informationsteknik. 

Frågor om annonsinläggningen besvaras på telefon 08-692 01 40 eller via e-post

Rulla till toppen