Säkrare och enklare

Säkrare och enklare

Publicerad

För att minska risken för skräppost/nättroll/näthat et.c, och för att underlätta för användare, kan numera endast inloggade medlemmar kommentera artiklarna.

Detta är en ren säkerhetsåtgärd som dessutom minskar risken att kommentarer skrivs med andras alias/signaturer. Att endast inloggade kan kommentera innebär också steget där du tidigare fått bekräfta att de inte är en robot, slopas helt. När du är inloggad kan din webbläsare spara inloggningsuppgifterna, och loggas då in automatisk varje gång du besöker Classic Motors hemsida.

Summa summarum blivit det blivit enklare och säkrare att besöka och kommentera på vår hemsida.

Så här registrerar du dig

Klicka "Registrera dig" som du hittar högt upp till höger på sidan (ovanför bilden av senaste numret)

Skriv in ditt förnamn, efternamn, e-postadress, önskat användarnamn på hemsidan och ett lösenord.

Kryssa i de båda rutorna för att bekräfta att du är över 16 år samt att du läst och förstått användarvillkoren.

Klicka på rutan "Bli medlem"

Du får sedan ett mail där du bekräftar att det är du och ingen annan som vill bli medlem.

Därefter är det bara att logga in med ditt användarnamn och det lösenord som du valt. När din webbläsare frågar om du ska spara uppgifterna kan du lugnt göra det och loggas då in automatiskt nästa gång du besöker Classic Motors hemsida. Svårare än så är det inte.

Men vänta lite – kommer jag att få mängder av skräpmail om jag blir medlem? Nej, Classic Motor kommer aldrig att lämna ut eller sälja personuppgifter eller e-postadresser till tredje part utan medlemmens uttryckliga godkännande.

//Redaktionen

On
Off

21 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Var hittar man shims?

8 kommentarer

Matte: Dione gjorde 10st. shims i de mått jag önskade åt mig. :)

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-04

  • Classic Motor 2019-03

  • Classic Motor 2019-02

  • Classic Motor 2019-01

  • Classic Motor 2018-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2018-11

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842