Marknaden inställd

Marknaden inställd

Publicerad

Classic Motor Marknad i Västerås ställs in med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Tidigare idag gick Folkhälsomyndigheten ut med rekommendationer om att inte ha allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Regeringen har under onsdagskvällen beslutat att stoppa alla offentliga sammankomster med fler än 500 deltagande.

Det innebär att Classic Motor Marknad som hålls i Västerås den 28 mars, kommer att ställas in.

- Det är givetvis tråkigt att marknaden ställs in men våra besökares hälsa är viktigare, säger Thomas Sjölund, chefredaktör för Classic Motors, och Kaj Wallin, ansvarig för Classic Motor Marknad.

Länk: Folkhälsomyndigheten: Inga allmänna sammankomster

SVT: Regeringen stoppar stora möten

On
Off

9 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Snustorrt i vevhusen på havererade Zündappmotorer

39 kommentarer

Roland A: Hej Ett intressant forum,har nu blivet så gammal att jag åker veteranbil och klass två moped och läser mopedalbumet.På gokartmotorerna togs fjädern i packboxen bort för lägre friktion oljan i...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

  • Classic Motor 2020-07

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842